Modern Türklük Araştırmaları Dergisi (2005), 2/4:7-9

Art. # 48

Sunuş

ERALP C. ALIŞIK

Dergimizin bu sayısı Prof.Dr. Muharrem Ergin'in ölümünün 10. yılı anısına tahsis edilmiştir. Bu özel sayıda Türk dili, tarihi, edebiyatı ve sanat tarihine dair özgün yazıları, yeni yayın tanıtmaları ve Türkoloji dünyasından haberleri bulacaksınız.

Modern Türklük Araştırmaları Dergisi, dergiler, süreli yayınlar, Ankara Üniversitesi, Türklük bilimi

(E-Yayın tarihi 27 Aralık 2005)

Yazışma Adresi: Eralp C. Alışık, Dr.

E-posta:eralpalisik@yahoo.com

ERALP C. ALIŞIK

This issue of the JMTS has been allocated to the occasion of tenth death year of Prof.Dr. Muharrem Ergin (6 January 1995). You will find original articles covering Turkish language, history, literature and the history of art, reviews of recent books and announcements from Turkology environment.

Journal of Modern Turkish Studies, journals, periodicals, Ankara University, Turkology

(Published Online December 27 2005)

Address for correspondence: Eralp C. Alışık, Dr.

E-mail: eralpalisik@yahoo.com